top of page
Пошук
  • Фото автораRudnyky Nvk

Підсумки тижня:


45-ий волонтерський конвой в дорозі до наших воїнів. Маршрут: Харківська, Донецька, Дніпропетровська та Запорізька області.


У центральному парку Миколаєва облаштували місце пам’яті Захисників України. Встановили 39 стендів із світлинами та інформацією про воїнів із Миколаївської громади, які віддали життя за Україну з часу повномасштабного вторгнення агресора. Стенд про Захисників АТО (ООС) із колишнього Миколаївського району, що полягли впродовж 2014 – 2022 рр, а також стенд, присвячений військовополоненим і зниклим безвісти.


Відбулась урочиста академія до Дня Захисників і Захисниць України. Мешканці громади, духовенство, представники влади зібрались аби віддати шану нашим воїнам, які боронили та боронять рідну землю від ворогів.


Завершено реорганізацію Миколаївської міської лікарні. Всі працівники первинної ланки медичної допомоги лікарні переведені в нову медичну установу - КНП''Миколаївський міський центр первинної медико-санітарної допомоги'' (Миколаївський МЦПМСД). Зауважу, що реорганізація відбулася на вимогу Національної служби здоров'я України для унезалежнення різних ланок медичної допомоги одної від іншої та для збереження права пацієнта на вільний самостійний вибір медичної послуги та медичної установи.

Фахівці Центру надання соціальних послуг Миколаївської міської ради організували акцію підтримки Захисників. Діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, виготовляли вітальні листівки для наших воїнів. На листівках висловлювали слова вдячності воїнам-захисникам та побажали нашим героям якомога швидше з перемогою повернутися до рідних домівок.


У новоорендованих приміщеннях Відділу комплексної реабілітації Центру надання соціальних послуг Миколаївської міської ради здійснено капітальний ремонт. Також на стадії завершення благоустрій прибудинкової території Відділу.

Завершено капітальний ремонт частини доріжки в Гірському ЗЗСО.


Школярі Миколаївськьої громади боролися за першість у Спортивних іграх присвячених Дню Захисників і Захисниць України. 14 команд закладів освіти змагались у 4-ох видах спорту: шашки, рукоборство, перетягування линви та піднімання гирі. У дружньому протиборстві І-ше загальнокомандне місце здобула команда КолодрубівськогоЗЗСО, ІІ-ге – Більченського ЗЗСО, ІІІ-тє – Новосілко-Опарського ЗЗСО. Переможці індивідуальних змагань презентуватимуть нашу громаду в обласних змаганнях, що відбудуться 22 жовтня у Пустомитах. Тож – до нових перемог!


Спеціаліст відділу соціального захисту населення Миколаївської міської ради провів виїзний прийом у Раделицькому старостинському окрузі.


Соціальні служби Миколаївської громади продовжують роботу штабу гуманітарної допомоги.


https://www.facebook.com/100066750994066/posts/pfbid034ZdwP8if3s8PA176TMR2KrMsf2xty6jLjSZHH1SGvKuCeY5Bz98ZxhDqgWkSe6rYl/?sfnsn=mo

8 переглядів0 коментарів
bottom of page